Traprenovatie in Zoetermeer

U wilt graag een veilig huis met degelijke voorzieningen. Na verloop van tijd is alles onderhevig aan veroudering en slijtage. Ook uw trap is weleens toe aan een flinke onderhouds- en opknapbeurt. Door de jaren heen wordt uw trap immers veelvuldig gebruikt. De trapbekleding gaat slijten, treden worden instabiel en de trapleuning gaat loszitten.

Kies voor een veilige trap

Slecht onderhoud kan vervelende en zelfs gevaarlijke situaties opleveren. Misschien glijdt u uit op de trap of breekt de leuning plots af. Vermijd gevaarlijke en ondeugdelijke trappen, kies voor een traprenovatie. Wij helpen u graag in de omgeving Zoetermeer.

Uw vakman in de regio

Heeft u renovatieklussen in de omgeving van Zoetermeer? Zet ons bedrijf in! Wij zijn gespecialiseerd in diverse diensten, van verbouw en renovatie tot onderhoud en herstel. Wij hebben alle expertise, ervaring en kennis in huis om uw werkzaamheden tot een bevredigend eindresultaat te brengen. Ook een traprenovatie behoort tot ons dienstenpakket.

Voor de complete renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen nieuwe bekleding zoals tapijt of vinyl. Ook werken we met hout en kunststof. De vakmannen van ons klusbedrijf in Zoetermeer maken uw trap weer veilig en mooi. Meer weten over onze diensten of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op middels 079 - 799 90 75 of via ons contactformulier.