Timmerwerk in Zoetermeer

Onze vakmannen blinken uit in klussen op het gebied van timmeren.  Met hamers en spijkers kunnen onze timmermannen erg veel kanten op. Of het nou gaat om renovatie of verbouw, wij kunnen heel wat moois maken van allerhande timmerwerk. Timmerwerk is ambacht en voor ambacht is vakmanschap nodig. Wij hebben de ervaring en deskundigheid in huis om al uw klussen in timmerzaken te laten slagen. Met het juiste gereedschap en kwalitatieve materialen maken we van uw project een meesterstuk.

De spijker op z’n kop

We voeren werkzaamheden uit in dienst van zowel particulieren als bedrijven. Wilt u het plafond in de gang veranderen? Wij maken een verlaagd plafond. Als u plannen heeft om uw kantoorruimte een nieuwe uitstraling te geven kunnen wij ook diverse werkzaamheden verrichten zoals het plaatsen van tussenschotten. En van het plaatsen van een aanbouw tot het aftimmeren van een zolder: op ons kunt u bouwen.

Dus zoekt u een ervaren timmerbedrijf? Dan slaat u bij ons de spijker op z’n kop! Wij helpen u in de regio Zoetermeer graag en snel met al uw timmerwerk. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen over onze timmerdiensten of voor het aanvragen van een offerte.